fbpx

PRE-ORDER

Leeuwentoren in een nieuw jasje!

Na drie jaar hard werken en verschillende prototypes later is het eindelijk zover! Tot op mijn verjaardag dinsdag 26 oktober kan je het nieuwe spel pre-orderen. Daarna volgt een nabestelling tot 1 maart 2022 zolang de voorraad strekt. Dit is een éénmalige actie en nog niet verkrijgbaar in winkels! Nadien wordt het spel verkocht aan de originele prijs.

Alvast bedankt aan iedereen die Leeuwentoren steunde de afgelopen jaren. Het is en was een zot en ongelofelijk fantastisch avontuur!! Het verhaal is natuurlijk nog niet ten einde, maar voor het origineel spel zijn het jammer genoeg de laatste! De productie is onbetaalbaar geworden … dit kon ik wel bedenken aangezien de prijs in België 3 jaar geleden enkel en alleen voor het hout al 85 euro per spel was voor een oplage van 1000 stuks en deze nu in het buitenland ook oploopt tot meer dan 50 euro excl. btw en zonder verzendkosten. Indertijd kwam er wel wat reactie door de kostprijs van het spel, ik kan je in alle eerlijkheid vertellen dat de eerste 350 mensen indertijd het spel kochten aan de inkoopprijs.

Met geen businessplan, boekhoudkundige of marketing ervaring … enkel geloof in het spel(plezier) gingen we van start. De vele foto’s van jullie, het spelplezier en de mooie recensies hielden het verhaal recht, net zoals het BK Leeuwentoren die nog elk jaar groeit.

Voor het nieuwe spel doen/deden we dit opnieuw. Hetzelfde spelplezier maar compacter, dezelfde kwaliteit, grafisch nog mooier, nog toegankelijker en zelfs het eiland komt nog meer tot zijn recht. We kunnen nu zelfs als kleine vis tippen aan prijzen zoals Kubb! Om het verhaal compleet af te maken plantte ik ondertussen meer dan 650 bomen terug in Ieper.

En wie weet … kan ik binnen drie jaar dit nieuwe verhaal ook niet meer verder afwerken door alle stijgende prijzen … maar zo ver zijn we nog niet!

Op naar meer buitenspeelplezier!Deel gerust dit verhaal met vrienden of familie!Hopelijk ben jij er ook bij!

Merci aan iedereen!

Stefaan, Adelien, Ties & Tiele

Pre-order en Nabestelling

Pre-order – 49,95 euro (dinsdag 12/10 t.e.m. dinsdag 26/10) – 30% korting

Nabestelling – 54,95 euro tot 1 maart 2022 – 20% korting

Levering

Verwacht in April 2022

Bestellen

Via de shop op onze website www.leeuwentoren.be via volgende link: https://www.leeuwentoren.be/product/pre-order/ Dit vanaf dinsdag 5 oktober. Elke bestelling wordt voorzien van een betalingsbewijs.

Wat mag je verwachten?

  • Dezelfde kwaliteit bestaande uit duurzaam rubberhout
  • Grafisch nog mooier door het oudste schild van Ieper gelaserd op de aanval
  • Nog toegankelijker door de eenvoudige spelregels
  • Alles netjes en compact opgeborgen in een stevige jute tas
  • Evenveel spelplezier als voordien!
  • 1 spel = 1 boom
  • Aantal spelers: 2 – 6
  • Duur: 10 – 20 minuten
  • Leeftijd: 6 – 99 jaar

Verzendkosten

België – 4,95 euro

Nederland – 9,95 euro

(Op dit moment: 2 spellen = 1 transportkost)

Nieuws

Volg de Facebookpagina van Leeuwentoren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en tag gerust vrienden en familie om ook hen de kans te geven. Hopelijk ben jij er ook bij!

Veel buitenspeelgroeten en alvast bedankt om Leeuwentoren mee op de kaart te zetten!